Druženje svjetskih šampiona iz Sandžaka Hukića i Jahovića

Svjetski bokserski šampion u poluteškoj kategoriji Muamer Hukić (Marco Huck) odmara ovih dana, nakon napornih mečeva, koje je imao ove godine, u Turskoj, tačnije u Antaliji gdje skuplja snagu za naredne mečeve koji mu slijede. Društvo mu pravi, također, sandžački šampion i košarkaška zvijezda u Turskoj, Ervin Jahović.

Uz plivanje, dobru hranu, sunce i more, posebnu hotelsku uslugu hotela Royal, ova dvojica drugara imaju puno toga jedan drugom da ispričaju, i da se nasmiju.

“Jahović je kao i ja uspješan sportista i nas dvojica imamo puno zajedničkog. Iz istog smo kraja i obojica osvajamo vrhove iz drugih zemalja. Mislim da se dobro razumijemo, a to je veoma bitno za jedno druženje. A poslije ovog odmora  idemo u zavičaj, prije nego krenemo sa daljim osvajanjem ciljeva koji su pred nama”, kaže Hukić.

Bisera Suljić-Boškailo

facebook komentari:

1 Comment

  1. SN

    11. Juni 2012. at 16:55

    Greska ispravljena, vidite da vam to urade i na Sandzaklive.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>