Novi Pazar najuspešnija lokalna samouprava (VIDEO)

Novi Pazar je proglašen za najuspešniju lokalnu samoupravu u Raškom i Moravičkom okrugu.

Prestižno priznanje ”Kapetan Miša Anastasijević” gradonačelniku Novog Pazara Mehu Mahmutoviću uručio je predsjednik Regionalne privredne komore u Kraljevu, Mladomir Novaković.

Dodjelu ovako značajnog priznanja gradonačelnik Mahmutović okarakterisao je kao potvrdu da Novi Pazar jeste na pravom putu.

”Prije svega za grad Novi Pazar, ali i za mene lično, ovo je velika nagrada jer smo proglašeni za najbolju lokalnu samoupravu Raškog i Moravičkog okruga,” izjavio je gradonačelnik Meho Mahmutović. ”Ono što je bitno”, kazao je, ”jeste to što je to priznanje došlo od pravih ljudi, od Media Inventa iz Novog Sada, od Privredne komore, od Udruženja privrednika i to su praktično nagrade za najbolje menadžere. Mislim da ono što smo do sada radili potvrđuje da smo na pravom putu da vodimo Novi Pazar prema našem cilju, a to je evropski Novi Pazar i da radimo na pozitivnoj promociji grada . mislim da je ovo najbolji način i da politika stvaranja prijatelja daje svoje rezultate. Kao što vidite Novi Pazar je već prepoznatljiv kao uspešna lokalna samouprava. U narednom četvorogodišnjem mandatu”, najavio je Mahmutović, ”mi ćemo dokazati, ne da smo najbolji u Moravičkom i Raškom okrugu, nego da smo najbolji u Srbiji.”

Priznanje ”Kapetan Miša Anastasijević”, koje nosi ime poznatog trgovca i dobrotvora iz 19.veka, dodeljuje se već 12 godina u okviru projekta ”Put ka vrhu”, istaknutim preduzećima, kompanijama, ustanovama i javnim ličnostima za afirmaciju srbijanske privrede i demokratizaciju društva.

Priznanje, koje se sastoji od Povelje i Zlatnika – rad akademskog vajara Ljubiše Mančića iz Beograda, zajednički dodeljuju Media Invent i Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada zajedno sa regionalnim privrednim komorama Srbije i Privrednom komorom Vojvodine.


Izvor: rtvnp.rs

facebook komentari:

3 Comments

 1. behar

  17/06/2012 at 10:48

  Kako samo ponosno prima nagrade ovaj Mahmutovic.A to sto mu Sandzak “krste” u “rasku oblast” nije ni bitno.

  • Kemo

   17/06/2012 at 23:46

   Svaka cast jarane, izgleda da si ti jedini ukapiro o cemu se radi.Ja upravo ovo nikako da nekima objasnim.Njih dosta nema mozga ali zato imaju lijepe friuzre i smatraju se pametnim a svi drugi su budale,kasne za vremenom i zive u xix vjeku jos.

 2. prcgevezenzjajn

  17/06/2012 at 12:26

  Rumenko,jel to nekakav ček? Prvo što pomislih, neke pare. Trt, nisu pare no plaketa.Opet nama samo ćahat.I tako još četr ljeta.Muka na bruku.Đerzelezu,vadi onu šibu, ne čekaj dugo, još ćeš ti njemu 22 vaspitne!

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *