Laptop računari najboljim srednjoškolcima

PRIJEPOLJE – Đake generacija iz tri prijepoljske srednje škole primio je predsjednik opštine Emir Hašimbegović, koji je ovom prilikom čestitao uspješnim učenicima i uručio im laptop računare.

“Htjeli smo da obeležimo prve među najboljima, jer u Prijepolju ima još učenika visokog kvaliteta. Ovim smo htjeli simbolično da obeležimo đake generacije. Želimo da stvorimo jedno kvalitetno društvo u našem gradu, želimo da lokalna samouprava ubuduće bude ta koja će obilježavati i koja će nagrađivati takve mlade ljude, gdje će biti iz Prijepolja ispraćeni na pravi način na dalje školovanje , gde će postići visoka znanja.Očekujemo da će opet na kvalitetan i pravi način uzvratiti svom gradu i da će im Prijepolje ostati u liepom sjećanju”, rekao je je Emir Hašimbegović, presjednik opštine Prijepolje.

Savo Malešić, đak generacije Prijepoljske gimnazije, zauzeo je prvo mjesto na rang listi Pravnog fakulteta u Beogradu, no ni uspjesi ostalih učenika nisu zanemarljivi.

“Ovo je izuzetan potez koji je napravila lokalna samouprava u Prijepolju. Na neki način ovo ima uticaj na nas, ali svakako veći uticaj ima na buduće generacije”, kaže Savo Malešić, đak generacije Prijepoljske gimnazije.

“Naopisiv je osjećaj biti najbolji u generaciji, čini mi se da sam tek danas svjesna svega što sam postigla i srećna sam zbog toga. Ovim gestom lokalne samouprave sam još više motivisana da uspijem u životu”, kaže đak generacije Ekonomsko-trgovinske škole Željana Sekulić.

Irma Muškić koja je đak generacije Elektrotehničke škole takođe je zahvalna lokalnoj samupravi na ukazanoj pažnji.

Prijemu kod predsjednika opštine pored đaka generacije prisustvovali su i njihovi roditelji, kao i direktori škola koji su ponosni na svoje đake.

(RTV)

Photobucket

facebook komentari:

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *