SAHRANIO SUPRUGU KOJU JE SLUČAJNO UBIO Danijela, majka troje djece iz Pazara, ispraćena na vječni počinak

488
Foto: Zoran Šaponjić

NOVI PAZAR – Na novopazarskom groblju Šestovo sahranjena je Danijela Pantović (38), koju je u ponjedeljak kasno uveče, u porodičnoj kući u naselju Jalija u ovom gradu, pukom nepažnjom, hicem iz lovačke puške ubio njen suprug Vladan Pantović (47).

Koliko se moglo vidjeti, sahrani je juče prisustvovao i Vladan koji je na kratko pušten iz policijskog pritvora od 48 sati koji mu je određen odmah poslije nesreće. Vladan je sa sa najbližim članovima porodice, očajan, teško hodao iza kovčega sa telom mrtve supruge.

Pokazivao pušku majstoru, pa ubio ženu, metak je pogodio direktno u srce

“Jako mu je teško, neopisivo… Ne može da oprosti sebi šta je uradio, ne može da prežali Danijelu koju je jako voleo, sa kojom je živeo u divnom, skladnom braku, uz troje djece koju su izrodili. Nema za njega teže kazne od ovoga što se desilo ovoj divnoj porodici”, rekao nam je jučer jedan od rođaka porodice.

Tragedija Pantovića potresla je čitav Novi Pazar, juče je u koloni koja je prošla od kuće Pantovića do groblja na Šestovu bilo mnogo rodbine, prijatelja, drugova.

Podsjetimo, riječ je o prosto nevjerovatnom sklopu okolnosti koje su dovele do nesreće. U trenutku kada je odjeknuo pucanj, Danijela je pogođena sa lijeve strane rebara, metak je udario u pravo u srce, i to u trenutku kada je nesrećna žena podigla lijevu ruku da nešto dohvati. Da ruka nije bila podignuta, malokalibarski metak bi možda ostao u kosti ruke.

Izvor: Kurir