Bijelo Polje / Zapaljen auto Rifata Hadrovića, sina višeg državnog tužioca

102
Foto: Jadranka Ćetković

Ervinu Hadroviću, sinu višeg državnog tužioca u Bijelom Polju Rifata Hadrovića, zapaljen je auto marke “Reno megan” u noći između utorka i srijede.

Hadrovićev auto je zapaljen dva i po sata iza ponoći ispred porodične kuće, u jednoj od manjih ulica u bjelopoljskom naselju Pruška, prenose podgoričke Vijesti.

Prema riječima prvog komšiije Veska Cmiljanića, dok su svi spavali čulo se jako pucketanje.

“Kad sam se probudio čuo sam galamu i istrčao iz kuće i prvo zatekao komšiju Murata Idrizovića, čija je kuća i ograda tik uz parkirano auto, kako pokušava da gasi vatru na automobilu koji je gorio. Izašli smo svi, komšije, ali i ukućani Hadrovići, koji svi žive u porodičnoj kući, koja se nalazi na samo nekoliko metara udaljenosti i onda nakon što ih je neko u međuvremenu pozvao, stigli su policajci i vatrogasci”, kazao je Cmiljanić.

On je kazao da se plamen dizao u visine i da je prava sreća što vatra nije zahvatila instalaciju iza struju, i kuće koje se nalaze u neporsdenoj blizini.

“Brzo su vatrogasci ugasili vatru i onda su stigli i stručnjaci iz Forenzičkog centra iz Danilovgrada koji su izvršili uviđaj. Bilo je strašno. Pomislili smo kakav je plamen bio i detonacije od pucanja auta od vatre, da se nešto strašno dešava. Probudio se bio čitav ovaj kvart”, kazao je Cmiljanić.