Za sve nove mame, besplatna pretplata prvih devet mjeseci

0
280
Foto: Promo

Za sve korisnice koje tokom 2019. godine postanu majke, Vip je omogućio korišćenje usluga bez plaćanja mjesečne pretplate tokom prvih devet mjeseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu. Po prvi put na tržištu, nove mame će imati posebnu pogodnost u vidu podrške u novoj ulozi, koju pruža najmlađi operater u Srbiji.

Ovakav potez je prirodan nastavak pozitivne prakse koju Vip mobile njeguje kao prva porodično odgovorna kompanija u Srbiji, sa prestižnim Family Friendly Enterprise sertifikatom.

“Odlučili smo da posebnom ponudom za porodilje istaknemo važnost podrške porodici i osnaživanju žena kojima ćemo kao majkama poželeti dobrodošlicu na svet. U tim prvim mesecima u kom se majke uhodavaju sa novim obavezama i troškovima, želimo da budemo tu za njih. Prepoznati smo kao društveno odgovorna kompanija, koja izuzetno brine o svojim zaposlenima, i želimo da damo dodatan doprinos široj zajednici”, poručio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

Nova pogodnost Vipa na raspolaganju je novim, kao i postojećim korisnicama koje obnavljaju ugovornu obavezu od 24 mjeseca. Ponudu mogu iskoristiti sve mame beba rođenih u 2019. godini.

Vip korisnice mogu iskoristiti pogodnosti u okviru postojećih postpaid tarifa namijenjenih fizičkim licima: Vip fix, Klasik, NEO, Sigurica, In tarifa, Vip Online i Kućni Net.

Dodatne informacije možete pronaći na vipmobile.rs.