Zdravko Čolić na festivalu “Stari grad”

0
262

Koncert Zdravka Čolića u Novom Pazaru biće održan 28. jula u okviru muzičkog festivala Stari grad, a ostale pojedinosti vezane za ovu manifstaciju još uvijek se definišu rekao je direktor festivala Aladin Imamović.

On je gostujući u programu Sto plus radija istakao da će se organizatori i ove godine potruditi da naprave svojevrstan spektakl u kojem će posjetioci uživati.

“Naša težnja je da se ovogodišnji festival ne zasniva samo na koncertu Zdravka Čolića već da našim sugrađanima priredimo još nešto što će biti atraktivno i vredno pažnje”, rekao je Imamović.

On je dodao da festival ni ove godine neće imati takmičarski karakter ali da će se najverovatnije u narednom periodu taj bitan deo vratiti ovoj manifestaciji, piše Radiostoplus.com.

“Mi smo već ove godine ozbiljno prišli nezvaničnom kontaktiranju autora kako bi videli kakva je situacija na tom planu, i nadamo se dobrom učinku možda već naredne godine”, naveo je Imamović.

Organizatori festivala, koji je osnovan 2004. godine, su Mass Entertainment Group i Kulturni centar, a generalni pokrovitelj je lokalna samouprava Novi Pazar.

Festival Stari grad se ove godine održava 14. put.