Izazvala buru komentara: Poznata sarajevska voditeljica objavila fotografiju iz Novog Pazara sa hidžabom

0
818
Foto: Instagram

Fotografija Hane Hadžiavdagić sa hidžabom oduševila je preko 16. 000 ljudi na Instagramu. Društvene mreže vrve od kometara. Dobrih, ali i onih koji nisu baš dobri.

Uz fotografiju koja je izazvala buru komentara Hadžiavdagić je napisala:

“Važno je poštovati religijska uvjerenja jer bez obzira na to vjerujete li u njih ili ne, poštujte ih. Ako ih ne poštujete, nikad nećete živjeti u miru s ljudima koji pripadaju drugom religijskom poretku. Budimo konačno ljudi, prestanimo tuđe pogreške osuđivati, a naše sakrivati i opravdavati. Razuman i pošten čovjek od sebe najprije počinje, sebe ispituje i posmatra, sebe sudi”.

“Kad bi znala kako ti lijepo stoji odmah bi se pokrila”, “Sjećam se kako si pričala loše o hidjabu da si me i napala jer sam ti nešto komentarisala (bio je ramazan a ti u šorcu nigdje slika sa hidjabom) tako je nešto! A vidi sad ovo? Bože hvala ti”, “Drži se Hana svijetu treba osoba kao što si ti”, neki su od komentara na Hanino neobično izdanje.

Važno je poštovati religijska uvjerenja jer bez obzira na to vjerujete li u njih ili ne, poštujte ih. Ako ih ne poštujete, nikad nećete živjeti u miru s ljudima koji pripadaju drugom religijskom poretku. Budimo konačno ljudi, prestanimo tuđe pogreške osuđivati, a naše sakrivati i opravdavati. Razuman i pošten čovjek od sebe najprije počinje, sebe ispituje i posmatra, sebe sudi…🙏🏼❤️ #OpetNajljepša ❤️🙏🏼 #NoviPazar #Zagreb #Paris #London #Milano #NewYork #Moscow #Berlin #Belgrade #Barcelona #Europe #travelblogger #FashionWeek #fashionlover #fashionblogger #fashionist #fashionart #fashionstyle #fashionable #traveller #style #stylish #love #smile #worldwide #influencer #DušmaniŠicŠic

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hanahadziavdagic) on