Fatma Nur Džennet: Sloboda je neprocjenjiva vrijednost

49

Piše: Fatma Nur Džennet

Ono što mogu reći kao učitelj i terapeut iz moje pozicije gledano, jednom kada se riješite okova, negativna partnera, poslodavca, dugova, ili neke bolesti, slavit ćete svaki dan u miru Božjem, kako vam je ugodno i kako se osjećate sretnim što ste se riješili zla.

Svi stresovi, i strahovi, brige koje vas zlostavljaju, more koje vas guše, mogu se duhovnim terapijama iskorijeniti. Biti duhovno zdrav znači biti zaista sretan u životu. Sloboda je kao molitva – mora se činiti svaki dan?

Borba za stalne stvari čine nam se uobičajenima, ali, njih proživljavamo svakog puta na drugačiji način. Pri tome doživljavamo stres i osjećaj dragocjenosti uživanja slobode u stečenoj dobiti. Nitko nam ne može odzeti pravo uživanja u vlastitim dobicima.

Oni su sredstva za stalni rast. Posao, partnera ili adresu stanovanja, možemo uvijek promijeniti, ali slobodu, mir, zadovoljstvo i slobodu duha, možemo ostvariti, zadržati ili odbaciti. To je u našoj moći.

Često se nečija moć za osjećajem slobode, prirodnim krikom probudi tek u 50-oj godini života. Zašto ne?!!

I svakako, težite lijepoj slobodi koja nosi humanizam, čednost, najljepših vrlina kojima se ukrasite i poput smirene osobe smjelo koračajte kroz život.

Sloboda je historijski opjevana i željena i pitanje je jesmo li ikada umjeli uživati život sobodno ili smo imali stres i nadzor od nekog i nečega.

Zato treba cijeniti osnovne neprocjenjive vrijednosti koje nam znače i ljekovito liječe naš život i opstanak, piše Fatma Nur Dženet za direktno.hr.

Ko je Fatma Nur Džennet?

Fatma Nur Džennet vlasnica dvije kompanije, utemeljitelj je ”Cake metoda by Fatma Nur Dzennet” u terapeutskom tradicionalnom pristupu liječenja.

Osnovala je i program Wellnes Anima Vita – Projekt Života, a uz postojeći magazin “Wellnes Anima Vita“, uskoro će svjetlo dana ugledati i magazin ”Fatma Nur Dzennet”.

Utemeljitelj je javnih predavanja ”Na granici mogućeg”, autorica mnogih popularnih tekstova o zdravlju, parapsihologiji i holističkom pristupu zdravlju i boljem kvalitetu življenja.

Nominirana je mnogim počasnim doktoratima i profesorskim titulama iz Martial Arta brojnih svjetskih organizacija.

Ambasadorka je za promociju zdravlja i kulturu filozofije te tradicije borilačkih vještina.