PRVA DAMA MUFTIJINOG HAREMA: Šešelj najbliža saradnica Zukorlića!

0
205

”SNP “Naši” u više navrata raskrinkali su tajnu vezu Vojislava Šešelja i muftije Muamera Zukorlića”.

Saradnja između HUREM I MUFTIJE imala je razne faze, od odbrane nelegalne zgrade muftijinog fakulteta u Novom Pazaru, napada na muftijine političke protivnike, pa sve do montiranih političkih sukoba.

Sada se na tapetu našla nova akcija, a koja se tiče podizanja tenzija u Sandžaku. Vojislav Šešelj – Hurem dobio je 200 000 eura da vatrenim izjavama potpiruje sukobe kako bi muftija Zukorlić ponovo u javnosti podigao priču o neophodnosti “autonomije Sandžaka”.

Od ovakve političke prostitucije Vojislav Šešelj – Hurem živi već decenijama, a jedino što je menjao to je harem u kojem se nalazi i za kog “muftiju” radi.

Politička prostitutka koja ne bira način i sredstva kako će uzeti još novca. Za posljedice nikad nije branio, a dobro je poznata poslovica “gde je Šešelj branio Srbe tu Srba više nema”.

SNP “Naši” pozivaju građane da ne nasedaju na laži HUREM ŠEŠELjA političke prostitutke muftije Zukorlića.

Vreme je da ova animir dama konačno bude izbrisana iz javnog života i završi u nekom bordelu istrošenih konkubina. Naravno u zagrljaju sa svojim ”voljenim muftijom” , navodi se u saopštenju SNP “Naši”.