Prijepolje / Micanoviću pozlilo, hitno prebačen u bolnicu!

0
193
Foto: glaszapadnesrbije.rs

Adis Micanović koji već danima štrajkuje glađu ispred zgrade opštine u Prijepolju, jutros je pronađen u besvjesnom stanju i prebačen kolima Hitne pomoći u lokalnu zdravstevnu ustanovu.

Prema riječima direktora Opšte bolnice u Prijepolju Zorana Drobnjaka Micanović je primljen na odjeljenje intezivne njege i nije životno ugrožen.

“Trenutno stanje je stabilno. Na ovo odjeljenje primljen je zbog cijele dimenzije ovog slučaja i predostrožnosti i biće zadržan radi daljih analiza”, izjavio je Drobnjak.

Slučaj Adisa Micanovića jučer je bio tema i na zasjedanju nacionalnog parlamenta, kad je poslanik iz redova SDPS-a Muamer Bučevac pokrenuo to pitanje.

Nakon diskusije u Skupštini Srbije, Adis Micanović razgovaro je sa predsednikom opštine Dragoljubom Zindovićem i članom opštinskog vijeća Nebojišom Žunićem, međutim dogovor oko prestanka štrajka ipak nije postignut, pa je Micanović nastavio sa štrajkom i do jutarnjih sati kad mu je i pozlilo.

Odbajkaški trener sa štrajkom glađu počeo je prije tačno devet dana jer je nezadovoljan radom stručne komisije za raspodjelu sredstava za godišnje programe u oblasti sporta, prenosi Glas zapadne Srbije.