Potpredsjednik SPP Nenad Prokić visokorangirani mason

0
634

Novoizabrani potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja i najbliži saradnik Muamera Zukorlića dramaturg Nenad Prokić istaknuti je član jedne od vodećih masonskih loža u Srbiji!

Prokić je, naime, u Regularnoj velikoj loži Srbije, čiji je bio portparol, a odnedavno zauzima mjesto tzv. velikog besjednika, što je u masonskoj hijerarhiji “funkcija” čuvara doktrine vjere.

Nenad Prokić je jedno vrijeme bio i starješina lože “Pobratim“.

Kako su pisali srpski mediji, list Kurir posjeduje fotografiju s jednog masonskog skupa u SAD, na kojoj Prokić na sebi ima jedno od masonskih obilježja.

Zanimljivo je da je sam Prokić u svojim medijskim nastupima potvrdio pripadnost masonskoj loži.

Zbog čega se on baš nalazi u vrhu SPP i uz Zukorlića i šta se još sve krije iza iznenadne promjene imena i politike nekadašnjeg BDZ-a, ostaje da se vidi.

Masoni su tajno društvo vladara iz sjenke. Prema islamskim alimima oni su obožavaoci iblisa, a njihov znak oko na nedovršenoj piramidi simboliše Dedžala koji će se prema islamskom učenju pojaviti pred sudnji dan, imaće jedno oko i biće izaslanik šejtanov. Njegov dolazak prema masonima značiće završetak piramide i njihove misije šejtanskog ovladavanja svijetom.