Elektronska pisarnica donijela nagradu Gradskoj upravi Novog Pazara

0
149
Foto: sandzakpress.net

Gradska uprava Novog Pazara proglašena je najboljom u oblasti “Efikasnost i delotvornost” na Nacionalom takmičenju za primjenu principa dobre uprave koje su organizovali Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Stalna konferencija gradova i opština, javlja radio Sto plus.

Nagrada lokalnoj samoupravi Novog Pazara je dodijeljena za uvođenje elektronske pisarnice koja je omogućila efikasnije pružanje usluga građanima, primjenu modernijeg pristupa obrade predmeta i razmjene podataka.

Načelnik Gradske uprave Novog Pazara Almir Leković kazao je da je e-pisarnica samo prvi korak u razvijanju što kvalitetnijih usluga prema građanima i odgovaranju na njihove potrebe.

Načelnik Gradske uprave Novog Pazara Almir Leković / Foto: radiostoplus.com

Nacionalno takmičenje organizovano je u okviru projekta “Unapređenje dobrog upravljanja na lokalnom nivou” koji se sprovodi u sklopu programa SWISS PRO.

Nagrade su dodijeljene i u oblastima “Transparentnost i učešće javnosti u radu lokalne samouprave” (Ruma), “Odgovornost i vladavina prava” (Vlasotince) i “Ravnopravnost i odsustvo diskriminacije” (Vračar).